Szertartásvezetés

Korábban gyakran találkoztam azzal a problémával, hogy bár az Ifjú Pár nagyon szeretné, mégsem lehetséges az általuk választott külső helyszínen vagy időpontban megtartani a polgári szertartást.

2008-ban az elsők között vettem magamra a nemzeti színű szalagot és kezdtem szertartásvezetőként részt venni esküvőkön, hogy  a Pároknak ne kelljen lemondaniuk az áhított helyszínről vagy dátumról.  Tudni kell azonban, hogy ezen ceremóniák nem hivatalosak. Előtte ( akár aznap, akár hónapokkal korábban ) az anyakönyvi hivatalban, vagy külföldön két tanú jelenlétében össze kell házasodni.
Csak ezen „papírmunka” után tudlak Titeket szertartásvezetőként összeadni családotok és barátaitok körében.

A sok száz boldogító igen után még mindig lelkesedéssel várok minden egyes esketést, hiszen csodálatos érzés, hogy hozzátehetek egy picikét két szerelmes ember legszebb napjához. Inspirál, hogy minden Pár más és más személyiség, és ezáltal motivál is hogy folyamatosan megújuljak és újat alkossak. Személyre szabott szöveg hangzik el minden alkalommal, melyből visszaköszön az Ifjú Pár története, kapcsolata, és ezáltal valóban sajátjukénak érzik a szertartást.

Amennyiben a kérdéses dátum már foglalt a naptáramban, rutinos és hasonló gondolkodású kollégákat tudok ajánlani, hogy tökéletesen sikerüljön a megálmodott napotok.

A magyar mellett angolul és németül vállalok szertartásvezetést.