Referenciák

Nem is véleményt szeretnénk írni hanem egy nyílt köszönetet nyilvánító levelet neked Kriszti. Nem tudunk neked elég hálásak lenni, nélküled nem lett volna teljes a mi nagy napunk. 

Köszönjük, hogy a szervezés kezdetétől fogtad a kezünket és minden terhet levettél a vállunkról. Az első pillanattól kezdve megtaláltuk a közös hangot és tudtuk ha te mellettünk állsz minden remekül fog sikerülni, ami be is igazolódott ugyan ez nem is volt kérdéses.

Köszönjük, hogy minden kérésünket tárt karokkal vártad és a legnagyobb profizmussal lebonyolítottad. 

Minden vendégünk áradozott a kedves közvetlenségedről, annyira sikerült beilleszkednek a násznép tagjaihoz, hogy többen el is felejtették, hogy nem családtag vagy barát vagy hisz pár órával azelőtt még te tartottad a ceremóniánkat a helyszínen, persze nem azért mert az nem volt gyönyörű hisz szem nem marad szárazon.A német vendégeink külön hálásak voltak, hogy az egész nap két nyelven folyt így nyelvi akadályokba sem ütköztek és szét sem szélet emiatt a brigád.

Köszönjük, hogy veled élhettük át és ha újra lehetne mégegyszer élni sem csinálnánk semmit másképp.

Teljes szívünkből köszönünk mindent Kriszti!

Zsani és Martin

Kedves Krisztina! 

Azért írjuk ezt az e-mailt, mert szeretnénk köszönetet mondani Neked. Minden szempontból tökéletessé és felejthetetlenné tetted a napunkat.

Nagy szerepet játszottál abban, hogy álmunk és a tökéletes esküvőnk valóra váljon. Végtelenül hálásak vagyunk a szolgáltatásodért, támogatásodért és azért, hogy ott voltál mellettünk.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy Téged választottunk! További szép nyarat és zökkenőmentes esküvőket kívánunk Neked! 😊

Üdvözlettel és köszönettel: 

Krisztina és Piotr

Pfu, hol is kezdjem. Krisztina irányítása alatt sikerült egy tökéletes esküvőt csinálni.

Már a legelső találkozásnál megvolt az összhang közöttük. Mintha egy olyan emberrel beszélgetnénk akit már régóta ismerünk. Krisztina nagyon közvetlen és csupa szív hölgy. Teljes szívünkből örülünk hogy ő velünk volt a nagy napon és levezényelte az egészet, így mi felhőtlenül tudtunk a párommal szórakozni. Kriszti nagyon jó fej volt és szórakoztató, egyáltalán nem keltett olyan érzést mintha nem hozzánk tartozna. Velünk együtt élvezte a bulit mindamellett, hogy irányította és kézben tartotta az eseményeket.

NEM ásítozott és vágott unalmas arcot, hanem teljes energiabedobással velünk volt és velünk együtt mosolygott az egész este alatt. Sok segítséget adott nekünk az esküvő előtt a játékok kidolgozásában, és több próbaszöveget is küldött nekünk a ceremóniához, amit kedvünkre alakítgathattunk. Amikor a 10 éves házassági évfordulónkat fogjuk ünnepelni, akkor a Krisztina biztosan ott lesz velünk ismét 🙂 Mindenkinek meleg szívvel ajánljuk Krisztit, akik hasonló magyar-német cipőben járnak mint mi 🙂 hálásan köszönjük neked mégegyszer.

Üdvözlettel,

Veronika és Zoli

Szia Kriszti,

Így utólag is szeretnénk még egyszer megköszönni a közreműködésed a nagy napunkon! Minden fantasztikusan jól sikerült, mindenki jól érezte magát!

Saci & Nik

Angol nyelvű Ceremóniamester - Budapest, Margit sziget
Saci & Nik

Szia Kriszti!

Nagyon nagyon boldogok és hálásak vagyunk, amiért a Mi napunkon velünk ünnepeltél!

Egy hete volt az esküvő, de még mindig nem tudtam megfogalmazni, hogy hogyan köszönhetnénk meg azt amit értünk tettél és, hogy minket segítettél.

Nagyon szépen köszönünk mindent és örülünk, hogy megismerhettünk téged!! 😊

Szeretettel,
Timi és Olaf

Német nyelvű Ceremóniamester és szertartásvezető
Timi és Olaf


Liebe Kriszti,

Vielen Dank, dass du unseren großen Tag unvergesslich gemacht hast!

Als ungarisch – slowenisches, englischsprachiges Paar, wer in Österreich lebt, war es uns wichtig, dass alle an unserer Hochzeit teilhaben konnten. Mit Krisztis Hilfe – von der Zeremonie bis zum Ende der Party – verlief alles reibungslos. Kriszti war für alles da, ob es darum ging, einen abgefallenen Knopf für den Bräutigam anzunähen oder die Zeremonie zu übersetzen. Wir können Kriszti jedem nur wärmstens empfehlen!

Vielen Dank für alles!

Viele Küsse: Ramona & Mitja

Német nyelvű Ceremóniamester - Szentgotthárd
Ramona & Mitja

Szia Kriszti!


Szeretnénk még egyszer megköszönni a csodaszép szertartást, a szuper bulit és a rengeteg sok segítséget, ami nélkül nem lehetett volna a Nagy Napunk egy ilyen gyönyörű élmény számunkra.

Dalma & Serkan

Dalma & Serkan
Dalma & Serkan


Kedves Krisztina,

Örülünk hogy megismerhettünk és nagyon meg vagyunk/voltunk elégedve a munkáddal!

Köszönjük hogy velünk ünnepeltél! 😊

Alexandra & Nathan

Alexandra & Nathan
Alexandra & Nathan

Így utólag is nagyon szépen köszönünk mindent, a profizmusod és hogy nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy az esküvőnk pontosan olyan legyen, mint amilyenre vágytunk, amilyennek megálmodtuk!

Detti és Peti

Detti és Peti Nagykovácsi
Detti és Peti


Fontos volt számunkra , hogy akit választunk folyékonyan beszeljen angolul,

Fontos volt számunkra , hogy akit választunk folyékonyan beszeljen angolul, ismerjen meg minket és a szertartás rólunk szóljon. Krisztina mind a két nyelven nyújtotta ezt. 

Humorával nagyon jó hangulatot keltett és figyelt minden részletre, azért hogy nekem más dolgom ne legyen csak élvezni a Nagy napomat. Az esküvő előtt sokat beszéltünk és tényleg nagyon sokat segített mindenben.

A legjobb választás.

Lívi & Ali

Lívi & Ali


Osztrák-magyar pároskent számunkra fontos szempont volt, hogy kétnyelvű ceremóniamestert találjunk.

Kriszti tökéletes választás volt, hamar megtaláltuk a közös hangot és a vágyainknak, elképzeléseinknek, kéréseinknek megfelelően közösen alakítottuk ki a megálmodott nagy napunkat.

Annak ellenére, hogy a Covid miatt  gyakorlatilag az esküvő helyszínen találkoztunk először személyesen, olyan volt, mintha már régebb óta ismernénk egymást.
Kriszti profi módon, rutinosan és jó kedvvel vezetett minket végig az egész esküvőn. Ha arra vágytok, hogy a nagy napon csak egymásra és a vendégeitekre koncentráljatok – Krisztit csak ajánlani tudjuk. 

Még egyszer szívből köszönünk Neked mindent.

Jó szezont és minden jót kívánunk 🙂

Szeretettel, Noémi és Rene

Noémi és Rene

Nem is volt kérdés, hogy kit kérjünk fel ceremóniamesternek

Kedves Kriszti,

Nagyon régóta ismerjük egymást; mikor felmerült az esküvő, nem is volt kérdés, hogy kit kérjünk fel ceremóniamesternek.

Majd még aznap este fel is hívtunk, és szerencsére el tudtad vállalni.

A nehéz körülmények (Covid) alatt is sikerült tökéletesen lebonyolítani az esküvőnket, mindenki nagyon jól szórakozott.

Mi minden pillanatát élveztük és köszönjük, hogy velünk voltál a mi nagy napunkon!

Szívből ajánljuk, és higgyétek el, hogy minden percét imádni fogjátok, mert egyszerre szórakoztató, komoly és nagyon profi.

Ezzel a közös képpel szeretnénk még egyszer megköszönni.  

Tündi & BenceKrisztina segítségével átélhettük az életünk legcsodálatosabb, legemocionálisabb napját

Krisztinára egy gimnazista ismerősömön (aki szinten ceremóniamester) keresztül leltünk rá, amiért meg a mai napig hálásak vagyunk.

Nagyon nehéz professzionális ceremóniamestert és szertartásvezetőt egyben német-magyar esküvőre találni.

Számunkra nagyon fontos volt, hogy a nagy napunk transzparensen legyen megszervezve mindenki számára és senki se érezze magát kirekesztve.
Krisztina segítségével átélhettük az életünk legcsodálatosabb, legemocionális napját.
Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az esküvőnkkel kapcsolatban, mindenki egytől-egyig nagyon jól erezte magát. Ezeket a pozitív visszajelzéseket nagyon nagy részben Krisztinának köszönhetjük

Gyönyörű német kiejtésével és professzionális megjelenésével mindenkit levett a lábáról. 

Meleg szívvel ajánlom annak, aki egy felejthetetlen esküvőt szeretne úgy, hogy a vendégeknek is minden pillanata transzparens legyen.

Köszönjük mégegyszer a lehengerlő munkádat.

Fabi es Kriszti 🙂

Fabi és Kriszti

Dear Krisztina,

For our special day we were looking for a master of ceremony who could be there for us as well as for our guests.

A Hungarian wedding with Hungarian and Dutch guests.
With Hungarian traditions that require some explanation for our Dutch guests 😉 You explained everything perfectly in English to them.

With you, dear Krisztina, we got so much more than only that!

From the beginning we had a connection with you. You helped us make our day into the fairy tale of our dreams!

You had everything under control, we had nothing to worry about. Everything went as planned and was ready at the right time.

Our guests were very enthusiastic about you! You touched everyone. They still talk about you and felt you were part of the family without imposing yourself. It felt very familiar and I could also very easily leave everything to you.
And believe me, usually I want to control everything myself 😉

Thank you, thank you so much, dear Krisztina! We will miss you.

Love Erica and Tamás

Erica and Tamás

Egyszerre volt felemelő, érzékeny és humoros

Utolsó utáni pillanatban kerestük meg Krisztit, mivel akit eredetileg felkértünk az esküvő előtt két héttel mondta vissza a munkát egészségügyi problémák miatt.

Krisztina igazán frappáns szövegezést adott a polgári szertartásunknak, ami egyszerre volt felemelő, érzékeny és humoros.
A ceremónia mesteri kötelességeit profin végezte, a násznép odavolt a határozott, ám szellemes stílusáért, koordinálási képességeiért!

Réka és Balázs
Réka és Balázs

Kedves Krisztina,
Még mindig nagyon nehéz szavakba önteni azt a csodát amit kaptunk Tőled.

A kétnyelvű szertartásunk annyira meghitt és csodálatos volt.
(Meg mondom őszintén egy picit féltem, hogy egy kicsit szinkronfordítás ízű lesz, de abszolút pozitívan csalódtunk)

Az üzenet amit kaptunk teljesen tisztán zúgott végig a sorok között és mindenkit meghatott. Köszönjük! Minden egyes mondatod, igaz és szívbemarkoló volt.
Az igazságot, a mi kapcsolatunkról – történetünkről külön köszönjük.

Ránk szabtad és belefoglaltál mindent ami számunkra fontos és megkaptuk azt az üzenetet, ami el fog kísérni minket egy egész életen át. Nagyon köszönjük a csodálatos élményt és, hogy ennyire ránk formáltad a ceremóniát.

Köszönettel:
Veronika & Caleb

Veronika & Caleb

A munkádnak hála viszont minden olyan volt, mintha minden először történt volna.

Nagyon szépen köszönjük még egyszer a munkád a (második) nagy napunkon! Itt lennének a gondolataink a napról 🙂 :


Mivel a Covid miatt a nagyobb ünneplés elmaradt tavaly, idén valahogy úgy gondolkodtunk a lagziról, hogy csak legyünk túl rajta… A munkádnak hála viszont minden olyan volt, mintha minden először történt volna.

A szertartás megadta az ünnepélyes hangulatot, és végre azok is részesei lehettek a pillanatnak, akik tavaly nem tudtak eljönni. A buli pedig fergeteges volt számunkra, és legfőképpen gondtalan, hiszen mindenről IS gondoskodtál.  

Éppen ezért nekünk semmin nem kellett aggódni, ha bármilyen dolog felmerült, nagyon profin és zökkenőmentesen levezényelted, megoldottad, megszervezted.  

Mindezt pedig nem csak magyarul, hanem angol nyelven is, ami szintén hatalmas segítség volt számunkra.

Köszönjük az élményt és további sikereket kívánunk az élet minden területén! 

Fruzsi & Lukas

Fruzsi & Lukas


Kedves Kriszti!

Nagyon köszönjük a segítséget az esküvőnk megszervezéséhez és levezényléséhez!🥰✨
Az első találkozásunkkor hamar egy hullámhosszra kerültünk.
Te rögtön tudtad, hogy Nekünk mire van szükségünk, és Mi pedig biztosak voltunk benne, hogy nekünk Te kellesz.😁

Az esküvőnk napján minden az elképzeltek szerint valósult meg, a vendégek nagyon jól érezték magukat, mi pedig boldogok voltunk és még most is hatása alatt vagyunk! 😍☺️
Köszönjük a közös munka minden egyes percét Veled!
Örülünk, hogy megismertünk és Rád bízhattuk a legfontosabb feladatainkat!😘🥰

KÖSZÖNJÜK! ❤️
Bius & Márk

Bius & Márk


Kedves Krisztina!

Szeretném megköszönni neked, hogy mindent olyan jól kézben tartottál az esküvőnkön!

A mai napig emlegetnek téged a vendégek! 🥰

Nagyon sokat jelentett nekünk!
Reni & Marc

Reni & Marc

Kedves Krisztina,

Nagyon köszönjük, hogy „mesterkedtél” es „vezettél” életünk legszebb napján! Nagyon profi módon irányítottad a szolgáltatókat, vendégeket, és minket is.

Minden tökéletesen zajlott, a vendégeknek is feltűnt a profizmusod, többen megjegyeztek! 

Először kicsit tartottam attól, milyen lesz a ceremóniamesterünk egy komoly hölgy személyében, mulattató lesz-e, van-e rá egyáltalán szükség, mikor esküvőszervezőnk is ott lesz. A legjobb döntés volt Téged választani!

A kétnyelvű ceremónia és a három nyelven beszélő vendégsereg egyáltalán nem okozott neked gondot. Humoros, szórakoztató volt az este, ízetlen viccek nélkül, pont ahogy elképzeltük. A forgatókönyv a Te segítségeddel vált reálissá, az időpontok betartása nem okozott gondot. Biztos voltak bakik-mint minden esküvőn-, de mi ebből semmit sem vettünk észre 🙂

Nagyon szépen köszönjük és ha újra kezdenénk a szervezést, megint Téged választanánk! 🙂

Judit & Holger

Ceremóniamester Hilltop
Judit & Holger

Liebe Krisztina, 
wir möchten uns nochmal herzlich bei dir bedanken. Als wir uns das erste mal getroffen haben, wussten wir sofort das du die Richtige für unsere Hochzeit bist.

Von Beginn an, war ein Vertrauensverhältnis und eine absolute Sympathie dabei. Du hast uns die Sorge vor dem Tag genommen mit deiner Ruhe und deiner Planung.

Ebenso hat deine positive Art dazu geführt, dass wir uns ab dem ersten Treffen einfach nur auf diesen Tag gefreut haben. Du hast unsere Hochzeit zu einem unvergesslichen Tag gemacht, einem Tag voller Emotionen.


Wir haben sehr viel Lob für deine Arbeit erhalten und sind selbst sehr dankbar das du diesen Tag begleitet hast. 
Manchen Gästen ist es nicht aufgefallen, dass du nicht zur Familie gehörst. Das ist wohl das größte Lob.

Vor allem hast du den Spagat mit der mit der deutschen und ungarischen Sprache und Tradition sehr sehr toll gemeistert. Hätten wir dich nicht gefunden, wäre der Tag in reinem Chaos versunken. Also wohl auch unvergesslich. 
Danke.

Von Herzen bist du nicht nur eine Planerin sondern ein wichtiger Teil unsere Hochzeit gewesen. Danke dafür!!!!

Julia & Zsolt

Julia & Zsolt

Liebe Krisztina,

Wir danken dir von herzen für einen unvergesslichen Tag voller Emotionen und Freude, der leider viel zu schnell wieder vorbei war.


Wir und unsere Gäste haben den Abend stressfrei und in vollen Zügen genossen, vor allem auch dank deiner Übersetzungen.
So haben sich auch alle Gäste bestens unterhalten gefühlt und alles verstanden.
Wir haben von unseren Gästen nur positives Feedback zu dir, deinem Auftreten und deiner sehr guten Arbeit als Zeremonienmeisterin bekommen, was wir hier an dich weitergeben möchten.
Ein großes Dankeschön auch für die ganze Unterstützung während der Vorbereitung.

Liebe Grüße
Anna & Henning

Kedves Kriszti!

Hálásan köszönjük Neked, hogy velünk voltál a nagy napunkon, és ilyen szép szertartást tartottál nekünk 😊

Nagyon tetszett a személyre szabott beszéded, amiben tényleg MI voltunk benne, nekünk és rólunk szólt. Köszönjük az együttműködésed és a támogatásod, nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy ilyen csodálatosan sikerüljön az esküvőnk 😊

Ölelés és sok puszi:

Timi és Beni

Timi és Beni

A németet csodaszépen beszélte, minden kérdésünkre tudott válaszolni

2019.08.17-én volt az esküvönk.  A férjem osztrák, a családja illetve a barátaink csak németül beszélnek. A csapat másik tagja, az én családom, viszont csak magyarul beszél. 

A nagy nap elött egy évvel kezdtük el a szervezést és már az elején felmerült a kérdés, hogy keressünk-e segítséget a nagy nap levezényléséhez. A párommal egyet értettünk abban, hogy mindenképpen egy visszafogottabb eseményben gondolkodunk.

Egy vőfély számunkra nem jött szóba. Ekkor kezdtünk el magyar-német ceremóniamester keresni, ez viszont nem is volt olyan egyszerű. Körülbelül egy hónap kutatás után találtunk rá Krisztinára.
Az első beszélgetésünk Skypeon zajlott és kb. 10 perc után már világos volt, hogy szükségünk van rá. A németet csodaszépen beszélte, minden kérdésünkre tudott válaszolni, illetve olyan dolgokra világított rá, amik nekünk eszünkbe sem jutottak. 

Az esküvő napján ugyan nagyon idegesek voltunk, de utólag visszatekintve erre semmi szükség nem lett volna. Krisztina mindent kézben tartott, mindent időben levezényelt, mindent érthetően elmagyarázott, mind magyar mind német nyelven, ennek ellenére egy pillanatig sem volt tolakodó a jelenléte. Minden az elképzeléseink, illetve a megbeszéltek alapján zajlott anélkül, hogy nekünk bármit is tennünk kellett volna. 

Egy esküvőt levezényelni, főleg, ha a vendégek nem egy közös nyelvet beszélnek, igazi kihívás. Krisztina nélkül a nagy napunk biztosan nem lett volna ennyire tökéletes és nyugodt. Neki köszönhetjük, hogy amellett, hogy minden tökéletesen zajlott, mi magunk is jól érezhettük magunkat, extra stressz nélkül. 

Köszönjük a rengeteg támogatást, a profizmust, amivel levezényelted a napot, illetve a figyelmességed irányunkba. Remélem még rengeteg pár napját fogod hasonlóan csodássá varázsolni. 🙂

Adrienn és Elias
2019.08.17 Hédervár

Ceremóniamester Hédervár
Adrienn és Elias

Kedves Krisztina!
Szeretnénk meg egyszer megköszönni a gyönyörű beszédet és a kellemes együttműködést.

Nagyon sokan dicsérték és nekünk is nagyon tetszett.
Pont illett hozzánk:-)
Köszönjük hogy ott voltál.


Üdvözlettel 
Dóri és Daniel

Dóri és Daniel

Kriszti már az első találkozásnál nagyon szimpatikus volt számunkra.

Karakán, határozott és vidám személyiség, aki rutinosan végig kézben tartotta az eseményeket az esküvő alatt.

Kriszti ráadásul nem csak ceremóniamesterként, hanem szertartásvezetőként is közreműködött. A szertartás gyönyörű volt és megható, az elhangzott szöveget pedig személyre szabta, így az tényleg csak rólunk szólt. Imádtuk az esküvőnket és csak ajánlani tudjuk Őt bárkinek.

Kriszta &Oti

Kriszta &Oti

Első sorban meg szeretnénk köszönni, hogy ennyire jó hangulatúvá és gördülékennyé tetted az esküvőnket.

Tökéletes volt! Nem is gondoltuk volna, hogy Valaki ennyire rá tud érezni az párok stílusára, vágyaira és rezgéseire. Minden annyira gördülékenyen és jó hangulatúan telt, a találkozóktól az esküvőig.

Rengetegen voltunk, egészen pontosan 164-en, és ezt hatalmas embertömeget olyan lazán és szépen tudtad koordinálni és egybentartani, hogy leesett az állunk. Minden vendégtől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk! 
Még egyszer nagyon szépen köszönjük! 

Flóra és Norbi

ceremóniamester, szertartásvezető Udvarház étterem

Krisztinával minden a kezdetektől fogva nagyon gördülékenyen alakult,  hamar egy hullámhosszra kerültünk egymással, és fél szavakból is megértette a gondolatainkat, kéréseinket. Tényleg érződik, hogy sok sikeres és szép esküvőt tud már maga mögött, a tapasztalata, ötletei nagy segítségünkre voltak az esküvőnk részleteinek megálmodásakor. Mindig elérhető, végtelenül kedves és amikor kell, határozott. Az esküvőnk napján az elképzelt sorrendben minden szépen megvalósult, az események a keze nyomán zökkenőmentesen követték egymást, a vendégek jól érezték magukat, mi pedig boldogok voltunk, Köszönjük a közös munka minden egyes percét.

Judit & Gergő

Kedves Krisztina!

Hálásan köszönjük a segítséget az esküvőnk megszervezéséhez és levezényléséhez! Egy esküvő lebonyolítása, mint az utóbbi évben kiderült számunkra, önmagában is egy nagy feladat, nem beszélve arról, ha ez országhatáron túlról és kétnyelven (magyar-német) történik… Szerencsére kezdettől fogva számíthattunk a segítségedre, nem bántuk meg, hogy esküvőszervezőként és ceremóniamesterként is téged bíztunk meg 🙂 Tanácsaid, gyors válaszaid és javaslataid a felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban megkönnyítették döntéseinket, ami végül egy szuper esküvő szervezését tette lehetővé. Az esküvő napját, habár ebben először kételkedtünk, tényleg önfeledten élvezni tudtuk, ami többek között a te zökkenőmentes kétnyelvű háttérszervezésednek illetve koordinációdnak is köszönhető, hisz ez sok feladatot levett a mi és családunk válláról.

Még egyszer nagyon köszönjük a segítséged Krisztina! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a közös munkát Veled!

Blanka & Basti

Kedves Krisztina,

Sosem felejtjük el a napot, amikor megtaláltunk és felkértünk, hogy légy a Cmünk. Az esküvőszervezés első ( és utolsó ) kiborulása után sírva hívtam a barátnőmet, Encit, hogy ajánljon nekünk egy németes cm-et. Jól emlékszem, hogy az első skype beszélgetésünk olyan volt, mintha ezer éve ismertünk volna Téged. A videóhívás után egymásra néztünk Istivel és tudtuk, hogy Veled szeretnénk együtt dolgozni a nagy napunkon. A közel másfél éves szervezés alatt Te minden pillanatban profiként tetted é dolgod és valósítottad meg a kéréseinket ( legyen szó a kétnyelvű ceremónia levezetéséről és annak szövegének szavankénti megfogalmazásáról). Köszönjük, hogy kézben tartottad az esküvőnket. Maximálisan meg voltunk elégedve a munkáddal, és külön örülünk nkei, hogy Cmként ismertünk meg és 2018.08.18-án már barátként búcsúztunk el egymástól.

Vivi & Isti

Krisztinát nekünk a férje ajánlotta 😊 a mai napig mérhetetlenül hálás vagyok neki. A mi esküvőnk nem volt hagyományos ugyanis mi már össze voltunk házasodva az „esküvőnk napján”, ráadásul a férjem német, tehát minden két nyelven kellet, hogy történjen. Krisztina egy csodás beszédet mondott amit mindenki először megkönnyezett aztán megnevetett, még a férjem is könnyezett… Az egész estét a kezében tartotta úgy, hogy jelentévével egyáltalán nem volt tolakodó , sőt  mindenki nagyon hálás volt Neki, hogy a magyarok a németekkel és fordítva kommunikálhattak egymással ( nem csak kézzel lábbal ). Krisztinának hála az esküvőnk jobb lett mint amit elképzeltünk. Mégegyszer mindent nagyon köszönünk Neked !!!!! 

Zsófi&Ruben

Kedves Kriszti!

Felejthetetlen esküvőnk volt, ami Kriszta nélkül nem valósulhatott volna meg. Felhőtlenül tudtunk szórakozni. Egymásra és a násznépre is tudtunk összpontosítani, mert a hattérben Kriszta mindenről gondoskodott. Aki önfeledten akar szórakozni saját esküvőjén azzal a tudattal, hogy semmi váratlan és megoldhatatlannal nem szembesülhet azoknak tiszta szívből tudjuk Krisztát és a profizmusát ajánlani. Hálásak és boldogok vagyunk, nagyon szépen köszönjük!  

Anita&Márk

Minden és több mint amire számítottunk! 🙂 Nagyon nehéz néhány szóban leírni Kriszti személyiségét. Profi, csupaszív ember és szerintünk egy zseni. Nyitott minden ötletre, és a legtöbbet hozza ki az emberekből és pillanatokból. Kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak okozz ekkora örömöt, mint amit mi éreztünk az esküvőnk alatt. Minden párnak csak kívánni tudunk egy ilyen profi ceremóniamestert! 

Ágnes & Tobias

Kedves Krisztina,

Jó idő eltelt már az esküvőnk óta, de mi még mindig gyakran gondolunk erre a szép napra. Az esküvőnk tökéletesen sikerült, és nagyon boldogok vagyunk hogy rád találtunk. Szeretnénk megköszönni a romantikus szertartást, a jól megszervezett lebonyolítást, a rugalmasságod és a spontaneitásod.  A német és a magyar vendégek is egyértelműen pozitívan nyilatkoztak rólad.

Üdvözlettel:

Andi & David

Krisztina zökkenőmentessé, és felejthetetlenné tette a nagy napunkat. Mind a magyarországi vendégeink, mind a külföldek felhőtlenünk tudtak szórakozni. Szívből ajánljuk Krisztinát, ha esküvőt terveznek. Köszönjük Krisztina, hogy részese voltál a nagy napunknak.

Ildikó és Arrie

A férjemmel Németországban élünk, de mivel én magyar származású vagyok és nekem van nagyobb rokoni köröm, így a legszebb napunkat az én hazámban szerettük volna megünnepelni. Egy esküvőszervező ajánlotta nekünk Debreceni Krisztinát. 

A kapcsolatfelvétel – nem sokkal az esküvő előtt – egyszerű volt és Kriszti rögtön szimpatikus volt számunkra, függetlenül attól hogy személyesen nem is találkoztunk csak online. Minden esetre tudtuk, hogy ő lesz az igazi, és nem csak azért, mert több nyelven tökéletesen és kifogástalanul kommunikál. (nálunk természetesen németre, magyarra és még angolra is szükség volt ) 

Az esküvőnk napján ott volt mellettünk és segített ( a vendégeinknek is persze ) mindenben amire csak szükség volt. Egy csupaszív személyiség, barátságos és vidám, amit a vendégeink utólag meg is említettek nekünk. Érezhető, hogy ami csinál az nem csak egy munka a számára, hanem a hivatása is. 

Szívből köszönjük neki, hogy jelenlétével és segítségével ezt a napot életünk legszebb napjává varázsolta. Nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégeink is – ami számunkra nagyon fontos. Köszönjük neked, Kriszti.

Noémi & Hans 

„Wer auf der Suche nach der perfekten Trauung ist, ist bei Krisztina genau richtig aufgehoben.
Mit ihrer professionellen und lockeren Art hat sie bei unserer Trauung eine wundervolle Atmosphäre geschafft.

Alle waren begeistert, viele Träne flossen… Die Vorbereitungen liefen reibungslos und die Kommunikation war sehr angenehm. Sie ist im Deutschen sattelfest und ihr Repertoire ist ausgiebig.

Vielen lieben Dank für alles!”

Zita&Denis

Zita&Denis

Dear Krisztina,

Thank you very much for all the organizational help and your super job on our big day. Without you, the ceremony and party could not be perfect.

Regards,

Bea &Gergő

Bea & Gergő