Referenciák

Liebe Krisztina,

Wir danken dir von herzen für einen unvergesslichen Tag voller Emotionen und Freude, der leider viel zu schnell wieder vorbei war.


Wir und unsere Gäste haben den Abend stressfrei und in vollen Zügen genossen, vor allem auch dank deiner Übersetzungen.
So haben sich auch alle Gäste bestens unterhalten gefühlt und alles verstanden.
Wir haben von unseren Gästen nur positives Feedback zu dir, deinem Auftreten und deiner sehr guten Arbeit als Zeremonienmeisterin bekommen, was wir hier an dich weitergeben möchten.
Ein großes Dankeschön auch für die ganze Unterstützung während der Vorbereitung.

Liebe Grüße
Anna & Henning

Kedves Kriszti!

Hálásan köszönjük Neked, hogy velünk voltál a nagy napunkon, és ilyen szép szertartást tartottál nekünk 😊

Nagyon tetszett a személyre szabott beszéded, amiben tényleg MI voltunk benne, nekünk és rólunk szólt. Köszönjük az együttműködésed és a támogatásod, nagyban hozzájárultál ahhoz, hogy ilyen csodálatosan sikerüljön az esküvőnk 😊

Ölelés és sok puszi:

Timi és Beni

Timi és Beni

A németet csodaszépen beszélte, minden kérdésünkre tudott válaszolni

2019.08.17-én volt az esküvönk.  A férjem osztrák, a családja illetve a barátaink csak németül beszélnek. A csapat másik tagja, az én családom, viszont csak magyarul beszél. 

A nagy nap elött egy évvel kezdtük el a szervezést és már az elején felmerült a kérdés, hogy keressünk-e segítséget a nagy nap levezényléséhez. A párommal egyet értettünk abban, hogy mindenképpen egy visszafogottabb eseményben gondolkodunk.

Egy vőfély számunkra nem jött szóba. Ekkor kezdtünk el magyar-német ceremóniamester keresni, ez viszont nem is volt olyan egyszerű. Körülbelül egy hónap kutatás után találtunk rá Krisztinára.
Az első beszélgetésünk Skypeon zajlott és kb. 10 perc után már világos volt, hogy szükségünk van rá. A németet csodaszépen beszélte, minden kérdésünkre tudott válaszolni, illetve olyan dolgokra világított rá, amik nekünk eszünkbe sem jutottak. 

Az esküvő napján ugyan nagyon idegesek voltunk, de utólag visszatekintve erre semmi szükség nem lett volna. Krisztina mindent kézben tartott, mindent időben levezényelt, mindent érthetően elmagyarázott, mind magyar mind német nyelven, ennek ellenére egy pillanatig sem volt tolakodó a jelenléte. Minden az elképzeléseink, illetve a megbeszéltek alapján zajlott anélkül, hogy nekünk bármit is tennünk kellett volna. 

Egy esküvőt levezényelni, főleg, ha a vendégek nem egy közös nyelvet beszélnek, igazi kihívás. Krisztina nélkül a nagy napunk biztosan nem lett volna ennyire tökéletes és nyugodt. Neki köszönhetjük, hogy amellett, hogy minden tökéletesen zajlott, mi magunk is jól érezhettük magunkat, extra stressz nélkül. 

Köszönjük a rengeteg támogatást, a profizmust, amivel levezényelted a napot, illetve a figyelmességed irányunkba. Remélem még rengeteg pár napját fogod hasonlóan csodássá varázsolni. 🙂

Adrienn és Elias
2019.08.17 Hédervár

Ceremóniamester Hédervár
Adrienn és Elias

Kedves Krisztina!
Szeretnénk meg egyszer megköszönni a gyönyörű beszédet és a kellemes együttműködést.

Nagyon sokan dicsérték és nekünk is nagyon tetszett.
Pont illett hozzánk:-)
Köszönjük hogy ott voltál.


Üdvözlettel 
Dóri és Daniel

Dóri és Daniel

Kriszti már az első találkozásnál nagyon szimpatikus volt számunkra.

Karakán, határozott és vidám személyiség, aki rutinosan végig kézben tartotta az eseményeket az esküvő alatt.

Kriszti ráadásul nem csak ceremóniamesterként, hanem szertartásvezetőként is közreműködött. A szertartás gyönyörű volt és megható, az elhangzott szöveget pedig személyre szabta, így az tényleg csak rólunk szólt. Imádtuk az esküvőnket és csak ajánlani tudjuk Őt bárkinek.

Kriszta &Oti

Kriszta &Oti

Első sorban meg szeretnénk köszönni, hogy ennyire jó hangulatúvá és gördülékennyé tetted az esküvőnket.

Tökéletes volt! Nem is gondoltuk volna, hogy Valaki ennyire rá tud érezni az párok stílusára, vágyaira és rezgéseire. Minden annyira gördülékenyen és jó hangulatúan telt, a találkozóktól az esküvőig.

Rengetegen voltunk, egészen pontosan 164-en, és ezt hatalmas embertömeget olyan lazán és szépen tudtad koordinálni és egybentartani, hogy leesett az állunk. Minden vendégtől csak pozitív visszajelzéseket kaptunk! 
Még egyszer nagyon szépen köszönjük! 

Flóra és Norbi

ceremóniamester, szertartásvezető Udvarház étterem

Krisztinával minden a kezdetektől fogva nagyon gördülékenyen alakult,  hamar egy hullámhosszra kerültünk egymással, és fél szavakból is megértette a gondolatainkat, kéréseinket. Tényleg érződik, hogy sok sikeres és szép esküvőt tud már maga mögött, a tapasztalata, ötletei nagy segítségünkre voltak az esküvőnk részleteinek megálmodásakor. Mindig elérhető, végtelenül kedves és amikor kell, határozott. Az esküvőnk napján az elképzelt sorrendben minden szépen megvalósult, az események a keze nyomán zökkenőmentesen követték egymást, a vendégek jól érezték magukat, mi pedig boldogok voltunk, Köszönjük a közös munka minden egyes percét.

Judit & Gergő

Kedves Krisztina!

Hálásan köszönjük a segítséget az esküvőnk megszervezéséhez és levezényléséhez! Egy esküvő lebonyolítása, mint az utóbbi évben kiderült számunkra, önmagában is egy nagy feladat, nem beszélve arról, ha ez országhatáron túlról és kétnyelven (magyar-német) történik… Szerencsére kezdettől fogva számíthattunk a segítségedre, nem bántuk meg, hogy esküvőszervezőként és ceremóniamesterként is téged bíztunk meg 🙂 Tanácsaid, gyors válaszaid és javaslataid a felmerülő kérdésekkel, problémákkal kapcsolatban megkönnyítették döntéseinket, ami végül egy szuper esküvő szervezését tette lehetővé. Az esküvő napját, habár ebben először kételkedtünk, tényleg önfeledten élvezni tudtuk, ami többek között a te zökkenőmentes kétnyelvű háttérszervezésednek illetve koordinációdnak is köszönhető, hisz ez sok feladatot levett a mi és családunk válláról.

Még egyszer nagyon köszönjük a segítséged Krisztina! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a közös munkát Veled!

Blanka & Basti

Kedves Krisztina,

Sosem felejtjük el a napot, amikor megtaláltunk és felkértünk, hogy légy a Cmünk. Az esküvőszervezés első ( és utolsó ) kiborulása után sírva hívtam a barátnőmet, Encit, hogy ajánljon nekünk egy németes cm-et. Jól emlékszem, hogy az első skype beszélgetésünk olyan volt, mintha ezer éve ismertünk volna Téged. A videóhívás után egymásra néztünk Istivel és tudtuk, hogy Veled szeretnénk együtt dolgozni a nagy napunkon. A közel másfél éves szervezés alatt Te minden pillanatban profiként tetted é dolgod és valósítottad meg a kéréseinket ( legyen szó a kétnyelvű ceremónia levezetéséről és annak szövegének szavankénti megfogalmazásáról). Köszönjük, hogy kézben tartottad az esküvőnket. Maximálisan meg voltunk elégedve a munkáddal, és külön örülünk nkei, hogy Cmként ismertünk meg és 2018.08.18-án már barátként búcsúztunk el egymástól.

Vivi & Isti

Krisztinát nekünk a férje ajánlotta 😊 a mai napig mérhetetlenül hálás vagyok neki. A mi esküvőnk nem volt hagyományos ugyanis mi már össze voltunk házasodva az „esküvőnk napján”, ráadásul a férjem német, tehát minden két nyelven kellet, hogy történjen. Krisztina egy csodás beszédet mondott amit mindenki először megkönnyezett aztán megnevetett, még a férjem is könnyezett… Az egész estét a kezében tartotta úgy, hogy jelentévével egyáltalán nem volt tolakodó , sőt  mindenki nagyon hálás volt Neki, hogy a magyarok a németekkel és fordítva kommunikálhattak egymással ( nem csak kézzel lábbal ). Krisztinának hála az esküvőnk jobb lett mint amit elképzeltünk. Mégegyszer mindent nagyon köszönünk Neked !!!!! 

Zsófi&Ruben

Kedves Kriszti!

Felejthetetlen esküvőnk volt, ami Kriszta nélkül nem valósulhatott volna meg. Felhőtlenül tudtunk szórakozni. Egymásra és a násznépre is tudtunk összpontosítani, mert a hattérben Kriszta mindenről gondoskodott. Aki önfeledten akar szórakozni saját esküvőjén azzal a tudattal, hogy semmi váratlan és megoldhatatlannal nem szembesülhet azoknak tiszta szívből tudjuk Krisztát és a profizmusát ajánlani. Hálásak és boldogok vagyunk, nagyon szépen köszönjük!  

Anita&Márk

Minden és több mint amire számítottunk! 🙂 Nagyon nehéz néhány szóban leírni Kriszti személyiségét. Profi, csupaszív ember és szerintünk egy zseni. Nyitott minden ötletre, és a legtöbbet hozza ki az emberekből és pillanatokból. Kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak okozz ekkora örömöt, mint amit mi éreztünk az esküvőnk alatt. Minden párnak csak kívánni tudunk egy ilyen profi ceremóniamestert! 

Ágnes & Tobias

Kedves Krisztina,

Jó idő eltelt már az esküvőnk óta, de mi még mindig gyakran gondolunk erre a szép napra. Az esküvőnk tökéletesen sikerült, és nagyon boldogok vagyunk hogy rád találtunk. Szeretnénk megköszönni a romantikus szertartást, a jól megszervezett lebonyolítást, a rugalmasságod és a spontaneitásod.  A német és a magyar vendégek is egyértelműen pozitívan nyilatkoztak rólad.

Üdvözlettel:

Andi & David

Krisztina zökkenőmentessé, és felejthetetlenné tette a nagy napunkat. Mind a magyarországi vendégeink, mind a külföldek felhőtlenünk tudtak szórakozni. Szívből ajánljuk Krisztinát, ha esküvőt terveznek. Köszönjük Krisztina, hogy részese voltál a nagy napunknak.

Ildikó és Arrie

A férjemmel Németországban élünk, de mivel én magyar származású vagyok és nekem van nagyobb rokoni köröm, így a legszebb napunkat az én hazámban szerettük volna megünnepelni. Egy esküvőszervező ajánlotta nekünk Debreceni Krisztinát. 

A kapcsolatfelvétel – nem sokkal az esküvő előtt – egyszerű volt és Kriszti rögtön szimpatikus volt számunkra, függetlenül attól hogy személyesen nem is találkoztunk csak online. Minden esetre tudtuk, hogy ő lesz az igazi, és nem csak azért, mert több nyelven tökéletesen és kifogástalanul kommunikál. (nálunk természetesen németre, magyarra és még angolra is szükség volt ) 

Az esküvőnk napján ott volt mellettünk és segített ( a vendégeinknek is persze ) mindenben amire csak szükség volt. Egy csupaszív személyiség, barátságos és vidám, amit a vendégeink utólag meg is említettek nekünk. Érezhető, hogy ami csinál az nem csak egy munka a számára, hanem a hivatása is. 

Szívből köszönjük neki, hogy jelenlétével és segítségével ezt a napot életünk legszebb napjává varázsolta. Nagyon jól éreztük magunkat, és a vendégeink is – ami számunkra nagyon fontos. Köszönjük neked, Kriszti.

Noémi & Hans 

“Wer auf der Suche nach der perfekten Trauung ist, ist bei Krisztina genau richtig aufgehoben.
Mit ihrer professionellen und lockeren Art hat sie bei unserer Trauung eine wundervolle Atmosphäre geschafft.

Alle waren begeistert, viele Träne flossen… Die Vorbereitungen liefen reibungslos und die Kommunikation war sehr angenehm. Sie ist im Deutschen sattelfest und ihr Repertoire ist ausgiebig.

Vielen lieben Dank für alles!”

Zita&Denis

Zita&Denis

Dear Krisztina,

Thank you very much for all the organizational help and your super job on our big day. Without you, the ceremony and party could not be perfect.

Regards,

Bea &Gergő

Bea & Gergő